400 g bravčového mäsa z pliecka
horčica
1 cibuľa
4 mladé cibuľky
tuk na vyprážanie
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.
Dobre odležané mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu očistíme a spolu s mäsom pomelieme. Zmes podľa chuti osolíme
okoreníme
pridáme červenú papriku a dobre premiešame. Sformujeme malé šúľky
ktoré vypražíme v rozpálenom tuku. Pred vyprážaním môžme šúľky obaliť strúhankou. Podávame s varenými zemiakmi
nakrájanou mladou cibuľkou a s horčicou. Ozdobíme na kolieska nakrájanou paprikou a paradajkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.