stužený tuk GHEE(alebo maslo)
dve celé kuracie prsia
2-3 veľké cibule
5 strúčikov cesnaku
zázvor (asi jeden hlubik)
6 cardamomových semiačok
2 cl. koriandrových semiačok
2 cl. garam masala (miešané korenie)
šťava s pol limetky alebo citróna
3 cl. paradajkového pretlaku
1 kl. chili
sol
sladká smotana.
Na ghee a na prudkom ohni popražíme cibuľu nakrájanú na pásiky
pridáme pretlačený cesnak
potretý zázvor
rozdrvené cardamom semiačka (používame len vnútro semiačok škrupinku vyhodíme)
rozdrvený coriander
garam masala
štava z limetky
chili
soľ
na väčšie kocky nakrájane múso
pražíme asi 10 min
prikrijeme a stiahneme oheň na minimum a dusíme asi 40 min.
Pred koncom pridáme pretlak a smotanu
necháme prevrieť a vypneme.Podávame s ryžou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.