1000 g malých cibúľ
2 lyžice oleja
1 lyžica práškového chilli korenia
4 plátky z ananásového kompótu
250 ml ananásovej šťavy
1 až 2 lyžice octu
1 čajová lyžička kajenského korenia
soľ.
Na panvici rozohrejeme olej
pridáme olúpané celé cibule a opečieme ich. V miske zmiešame chilli prášok
kajenské korenie
ananásovú šťavu a ocot. Polovicu prilejeme k cibuliam a prikryté na minime dusíme 15 minút. Panvicu odkryjeme
prilejeme zvyšnú šťavu a odkryté varíme 10 až 15 minút. Z času na čas premiešame
aby chilli prášok neprihorel. Ananás nakrájame na malé kúsky a na posledné minúty pridáme k cibuliam. Ochutíme soľou. Podávame k minútkam
hydine alebo divine.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.