300 g hovädzej sviečkovice
1 vaječný žĺtok
1 lyžica čerstvých byliniek (1 malá lyžička sušených)
1 veľká bageta (sendvič)
pol malej cibule
6 kapár
2 zavárané uhorky
worchestrová omáčka
maslo
malá lyžička horčice
alkohol podľa chuti
mleté čierne korenie
soľ.
Sviečkovicu pomelieme. Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Kapary a uhorku nastrúhame. Cibuľu
kapary
uhorku a bylinky zmiešame so žĺtkom
primiešame mäso a pálenku. Ochutíme soľou
korením
horčicou
worchestrovou omáčkou a dobre premiešame. Bagetu nakrájame na 15 hrubších plátkov a natrieme jemnou vrstvou masla. Tatársky biftek rozdelíme na chlebíky. Podávame s hlávkovým šalátom a tenkými plátkami cibule.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.