200 g hovädzieho mäsa zo stehna
 1 cibuľa
 2 strúčiky cesnaku
 štipka ďumbiera
 2 lyžice oleja
 30 g hladkej múky
 Glutasol
 pažítka
 2 čajové lyžičky karí korenia
 3 zrnká čierneho korenia
 soľ. 
            
                Do osolenej studenej vody vložíme umyté mäso. Pridáme očistenú cibuľu
 rozotretý cesnak
 ďumbier
 celé čierne korenie a uvaríme domäkka.  	Potom mäso vyberieme
 nakrájame a precedíme vývar. Na oleji opražíme múku
 pridáme karí
 zalejeme vývarom
 rozšľaháme a zamiešame uvarené a nakrájané mäso. 	Nakoniec ochutíme Glutasolom a nadrobno nakrájanou pažítkou. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.