300 ml šľahačkovej smotany
1 struk vanilky
1 lyžica brandy
150 g tmavej polevy
150 g svetlej polevy.
Smotanu
vanilku a vínne brandy privedieme do varu. Struk vyberieme
rozrežme
dreň vyškriabeme a dáme do smotany. Polevu rozpustíme vo vodnom kúpeli
vmiešame do horúcej smotany. Čokoládovú omáčku udržujeme v teple v hrnci na fondue. Podávame s pieskovým koláčom
keksami
piškótovým pečivom
kúskami broskýň
jahôd
hrozna
čerešní
kiwi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.