200g kuracie prsia
cestoviny (pene)
grilovacie korenie
bazalka
2dl smotana na varenie parmezám
vegeta
cesnak
olej
Na panvicu dáme olivový olej a pridáme na kocky pokrájané kuracie prsia s grilovacím korením a mäso opražíme do zlatohnedej farby. Pridáme bazalku pokrájanú nadrobno
smotanu na varenie
parmezán
vegetu
cesnak a krátko povaríme. Potom uvaríme v osolenej vode cestoviny (pene) a podávame. Posypeme parmezánom nastrúhaným na jemno.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.