7-8 hlavičiek húb šitaki (alebo hliva alebo šampiňóny)
2 cibule
olej
3 ÷ 5 vajíčok
hrášok zelený mrazený
olej
soľ
čierne mleté korenie
vegeta
pór
30 dkg syr Eidam strúhaný
ryža
Na veľké kocky pokrájanú cibuľu opražíme na oleji na panvici (najlepší je wok). Keď je sklovitá nasypeme tam predvarenú naturálnu ryžu (Uncle Beans). Na ďalšiu panvicu vylejeme rozšľahané vajíčka
necháme ich aj trošku pripiecť až kým trošku nezhnednú a hotovú placku (ako volské oko) potom rozstrapkáme. Urobíme trhanec a nie pražnicu. Vajíčka si takto pripravíme ešte pred ryžou
ku ktorej ich potom za stáleho miešania pridáme. Pridáme tam na polovičky nakrájané huby šitaki
ktoré sme predtým namočili na 20 minút do vody
aby napučali. Potom tam za stáleho miešania pridáme zeleného hrášok a na kolieska nakrájaný pór
pridáme soľ
korenie a vegetu. Dáme to všetko do peknej misy a ešte
kým je to teplé posypeme syrom
aby sa roztiekol a podávame. Keď to chceme mať z mäsom tak nakrájame kuracie prsia na kúsky a 24 hodín marinujeme. Kuracie kúsky potom pridáme k ryži - po 5 minútach sú hotové. Marináda: 2 celé rozmiešané vajíčka
kremžská horčica
cesnak
korenie
soľ.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.