3 hrste hrubozrnnej ryž
2-3 cibule
olej
3 vajíčka
7-8 hlavičiek húb šitaki
korenie
Hrubozrnnú ryžu jedného černošského strýka predvaríme na polomäkko. Na veľké kocky pokrájanú cibuľu opražíme do sklovita. Na panvicu vylejeme tri rozšľahané vajíčka
necháme ich aj trošku pripiecť a hotovú placku potom rozstrapkáme. Asi sedem hlavičiek čínskych húb šitaki
ktoré majú iba v žltých predajniach s červeným nápisom
namočíme na 20 minút
aby napučali. Všetky suroviny v panvici s cibuľou ešte dosmažíme. Nakoniec môžme pridať za hrsť čerstvého zeleného hrášku a ozdobiť pokrájaným pórom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.