2kg olúpaných jabĺk
1 bal. vanilkového cukru
25 dkg kryštálového cukru
trošku škorice
Olúpeme jablká a olúpané ich rozčucháme na kašu. Do kaše pridáme 25 dkg cukru
škoricu a vanilkový cukor.Všetko premiešame a dáme variť na 10 min. Keď dovaríme
necháme trochu vychladnúť a kašu ponalievame do sklíčok. Sterilizujeme 15 min. Keď všetko urobíme
plné sklíčka nechamé chladnúť 24 hodín. (Keď výživu robíte svojím malým detičkám a nechcete tam pridávať cukor
jednoducho cukor a vanilkový cukor vynecháte. Pridáte len škoricu a postupujete podľa normálneho postupu)
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.