300 g tresky alebo rybieho filé
1 cibuľa
1 malá mrkva
bobkový list
nové korenie
celé čierne korenie
cukor
soľ
ocot
1 majonéza
Spravíme nálev zo soli,cukru a octu (ako na šalát,ale menej silný), pridáme koreniny,necháme zovrieť. Vložíme rybu a pozdĺžne prekrojenú mrkvu. Rybu po chvíli vyberieme, mrkvu necháme uvariť domäkka. Rybu s vidličkou popučíme, zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou a najemno nastrúhanou uvarenou mrkvou. Zmiešame s majonézou. Prilejeme trocha vývaru a podľa chuti dochutíme. Necháme do druhého dňa stuhnúť.
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.