800 g rýb
200 g šunky
100 g čerstvých húb
1 mladý kaleráb
1 lyžička Solamylu
mäsový vývar
1 lyžica masti
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 čajová lyžička cukru
soľ.
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme
nakrájame na plátky
osolíme a necháme chvíľu postáť. V rozpálenej masti opražíme cukor
pridáme pripravenú cibuľu
huby a na rezance nakrájanú šunku. Opražíme a premiešame s nastrúhaným kalerábom. Vyčistené a vykostené ryby nakrájame na menšie kúsky
pridáme k hubovej zmesi
ochutíme rozotretým cesnakom
posypeme Solamylom a trocha opražíme. Podlejeme mäsovým vývarom a všetko spolu udusíme domäkka. Podávame s udusenou ryžou a ovocným šalátom. Podľa chuti môžme pridať nasekanú mladú cibuľku a nakrájanú pažítku.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.