500 g hovädzieho mäsa na pečenie
250 ml bieleho vína
1 konzerva olúpaných paradajok
1 šálka hustej šťavy z pečeného mäsa
tuk na pečenie
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
1 čajová lyžička majoránu
1 čajová lyžička tymianu
mleté čierne korenie
soľ.
Mäso umyjeme pod tečúcou vodou
osušíme
osolíme a dobre potrieme všetkými koreninami. Tuk rozpálime na panvici a mäso v ňom opečieme. Pridáme paradajky
zalejeme bielym vínom a mäsovou šťavou. Prikryjeme a dusíme na miernom ohni asi 75 minút.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.