250 g fazule
100 g vareného údeného mäsa
50 g ochutenej majonézy
1 lyžička horčice
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v mierne osolenej vode. Precedíme
necháme ochladnúť a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Vložíme do pripravenej misky
pridáme majonézu
pomleté mäso
horčicu a nastrúhanú cibuľu. Dôkladne vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.