750 g rybacieho filé
soľ
40 g masla
1 lyžica hladkej múky
3 lyžice paradajkového pretlaku
100 g strúhaného chrenu
šťava z 1/2 citróna na ozdobu
1 cibuľa
Cibuľu nakrájame na kolieska a opečieme na masle
pridáme nakrájané a posolené filé
ktoré opečieme po obidvoch stranách. Potom pridáme paradajkový pretlak
ktorý zriedime 5 cl vody
a dusíme asi 5 minút. Hotové filé pokvapkáme šťavou z citróna
ozdobíme kolieskami citróna
obložíme postrúhaným chrenom a podávame s vypražanými zemiakovými hranolkami.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.