150 g jahňacieho mäsa
150 g bravčového mäsa
8 stredne veľkých morských ráčikov
8 až 12 plátkov údenej slaniny
100 g brokolice
100 g karotky
200g mladej fazuľky (konzervovanej)
olej.
Mäso nakrájame na malé kúsky. Ráčikov očistíme a prepláchneme pod tečúcou vodou. Necháme odkvapkať. Zeleninu krátko povaríme vo vriacej, osolenej vode. Vyberieme a necháme odkvapkať. Struky mladej fazuľky obtočíme plátkom slaniny. V hrnci rozohrejeme olej. Znížime teplotu, na kovové ihlice napichujeme pripravené suroviny a pečieme v oleji. Podávame s bielym chlebom, pikantnými omáčkami a zapíjame suchým bielym vínom.
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.