150 g jahňacieho mäsa
150 g bravčového mäsa
8 stredne veľkých morských ráčikov
8 až 12 plátkov údenej slaniny
100 g brokolice
100 g karotky
200g mladej fazuľky (konzervovanej)
olej.
Mäso nakrájame na malé kúsky. Ráčikov očistíme a prepláchneme pod tečúcou vodou. Necháme odkvapkať. Zeleninu krátko povaríme vo vriacej
osolenej vode. Vyberieme a necháme odkvapkať. Struky mladej fazuľky obtočíme plátkom slaniny. V hrnci rozohrejeme olej. Znížime teplotu
na kovové ihlice napichujeme pripravené suroviny a pečieme v oleji. Podávame s bielym chlebom
pikantnými omáčkami a zapíjame suchým bielym vínom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.