900 g mrazených rybích prstov
1000 ml rastlinného oleja alebo tuku.
Prsty necháme rozmraziť pri izbovej teplote. Každý prst prerežme na polovicu
uložíme do misiek. Olej alebo tuk rozohrejeme v hrnci na fondue. Hrniec postavíme na varič
rybie prsty napichujeme na vidličky a vyprážame v horúcom tuku. Podávame s bielym chlebom
ľadovým šalátom
šľahačkou karí
chrenovou šľahačkou
zelenou omáčkou
miešanou zeleninou v octe
orechovo - jogurtovým krémom
marhuľovou omáčkou s karí.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.