4 ks bravčových rezňov z karé aj s kosťou
1 lyžicu sušeného majoránu
2 strúčiky cesnaku
olej
mletá rasca
mleté čierne korenie
soľ.
Rezne očistíme
osolíme
okoreníme
posypeme pretlačeným cesnakom. Zabalíme do priesvitnej fólie alebo alobalu a na 3 hodiny odložíme na chladné miesto. Majorán zmiešame s 3 lyžicami oleja. Rebierka potrieme olejom a grilujeme z každej strany asi 4 minúty dočervena. Podávame s opekanými zemiakmi
grilovaným chlebom alebo s ryžou so zelerom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.