Hovädzie mäso z pleca umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame na kolieska
speníme na bravčovej masti
pridáme lyžicu mletej červenej papriky
trochu rasce
strúčik cesnaku rozotretý so soľou
nakrájané mäso a všetko spolu opražíme. Potom zalejeme vriacou vodou a prikryté dusíme asi 90 minút. Keď je mäso mäkké
pridáme kyslú kapustu nakrájanú na rezance a zelené papriky nakrájané na prúžky. Prilejeme toľko horúcej vody
aby zmes bola zakrytá a dodusíme. Ku koncu dusenia pridáme sparenú ryžu a podusíme za občasného premiešania. Nakoniec prilejeme kyslú smotanu a trochu zohrejeme.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.