1000 g roštenky
50 g masla
300 g egrešov
300 g patizónov
100 g oleja
worchestrová omáčka
horčica
mleté čierne korenie
soľ.
Nakrájané mäso jemne naklepeme
osolíme
okoreníme
natrieme horčicou a pokvapkáme worchestrovou omáčkou. Mäso potom dáme do vhodnej nádoby
zalejeme olejom a na chladnom mieste necháme odležať aspoň na 2 hodiny. Odležané roštenky opečieme na panvici alebo rošte. Podávame s patizónmi
ktoré sme udusili na masle a so zohriatymi čerstvými egrešmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.