400 g predného hovädzieho mäsa
2 paradajky
2 lyžice nastrúhaného kokosu
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
3 lyžice oleja
hydinový vývar
štvrť čajovej lyžičky mletej škorice
1 klinček
1 čajová lyžička karí korenia
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na rezance. Naklepeme. Očistenú
nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji
pridáme mäso a za stáleho miešania opražíme. Pridáme mletú škoricu
karí
rozotretý cesnak a drvený klinček. Posypeme nastrúhaným kokosom
pridáme očistené paradajky nakrájané na osminky a podlejeme vývarom. Udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.