400 g hovädzieho mäsa
2 zeleninové papriky
4 paradajky
2 cibule
40 g masti
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ
alobal.
Mäso umyjeme
nakrájame na rezne
jemne naklepeme
osolíme a okoreníme. V rozpálenej masti prudko opražíme z oboch strán. Cibuľu nakrájame na kolieska
paradajky na osminky a zeleninové papriky na rezance. Do pripravených kúskov alobalu vložíme zvlášť každý rezeň s primeraným množstvom nakrájanej cibule
paradajok a papriky. Posypeme petržlenovou vňaťou
alobal pevne uzatvoríme (aby nevytiekla šťava)
uložíme na pekáč a vo vyhriatej rúre (alebo grile) pečieme domäkka. Podávame s opekanými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.