400 g zadného hovädzieho mäsa
50 g údenej slaniny
100 g čerstvých húb
2 paradajky
4 zemiaky uvarené v šupke
1 cibuľa
1 sterilizovaná uhorka
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
olej
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
mleté čierne korenie
soľ
alobal.
Mäso umyjeme a nakrájame na hrubšie rezance. Slaninu nakrájame
rozpražíme
pridáme mäso a za stáleho miešania opražíme. Pridáme očistené huby
ktoré sme nakrájali na plátky. Opražíme
zaprášime mletou červenou paprikou
osolíme
okoreníme a premiešame. Zmes rozdelíme do pripraveného alobalu spolu s nakrájanou cibuľou
uhorkou a nakrájanými paradajkami a uvarenými
na kolieska nakrájanými zemiakmi. Posypeme petržlenovou vňaťou
pokvapkáme olejom
alobal dobre uzatvoríme (aby nevytiekla šťava) a vo vyhriatej rúre upečieme domäkka.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.