450 g olúpaných kreviet
100 g mladých strukov hrášku
75 g vodných gaštanov (nakrájaných na plátky)
1 malá cibuľa (olúpaná a nakrájaná na malé kúsky)
1 listová stopka zeleru (nakrájaná na kúsky dlhé 5 mm)
1 čajová lyžička tmavej sójovej omáčky
1 čajová lyžička kukuričného škrobu
3 lyžice oleja
180 ml kuracieho vývaru
1 čajová lyžička cukru
1 lyžica vody
pol čajovej lyžičky soli.
Kukuričný škrob
cukor
sójovú omáčku a vodu zmiešame dohromady. Vo woku rozpálime olej. Pridáme krevety a za stáleho miešania ich oprážame asi 2 minúty. Prilejeme vývar
pridáme soľ
struky hrášku
vodné gaštany
cibuľu a zeler. Prikryjeme a varíme asi 2 minúty. Vmiešame Glutasol
zmes kukuričného škrobu a necháme povariť na miernom plameni
až omáčka zhustne.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.