300 g teľacieho mäsa
300 g bravčového mäsa
3 vajcia
300 g šampiňónov
200 ml mlieka
150 g zemiakov
70 g bravčovej masti
50 ml rastlinného oleja
mleté čierne korenie
soľ.
Čerstvé očistené a nakrájané huby a zemiaky uvaríme v posolenej vode. Uvarené huby nakrájame čo najjemnejšie
uvarené zemiaky pretlačíme. Pridáme mleté mäso
mlieko
vajcia
soľ a mleté čierne korenie. Dobre vymiešanú masu navrstvíme na vymastený pekáč
pokvapkáme roztopenou masťou a upečieme v rúre.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.