 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             3780x
3780x
            
                400 g husacej pečene
 100 ml bieleho vína
 2 lyžice husacej masti
 1 cibuľa
 4 jablká
 hydinový vývar
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Nadrobno nasekanú cibuľu speníme v rozpálenej masti
 pridáme pečeň nakrájanú na plátky a opražíme. Potom pridáme očistené a nakrájané jablká bez jadrovníkov
 podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Nakoniec osolíme
 okoreníme mletým čiernym korením a zalejeme vínom. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.