1 husacie prsia
100 ml bieleho vína
2 cibule
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica husacej masti
30 g hladkej múky
hydinový vývar
1 lyžica ďumbiera
mleté čierne korenie
soľ.
Husacie prsia rozrežme na 4 časti
osolíme
okoreníme mletým čiernym korením
potrieme rozotretým cesnakom
posypeme ďumbierom a prudko opečieme v rozpálenej husacej masti zo všetkých strán. Potom pridáme cibuľu nasekanú nadrobno
podlejeme hydinovým vývarom
poprášime múkou a opražíme. Nakoniec podlejeme vínom a udusíme domäkka.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.