200 g pečeného hydinového mäsa
100 g eidamského syra
2 natvrdo uvarené vajcia
8 polovičiek kompótových marhúľ
2 lyžice hustej smotany
2 lyžice jogurtu
50 g rastlinného nátierkového masla
mleté čierne korenie
soľ.
Do mixéra dáme pečené hydinové mäso nakrájané na kocky
nakrájaný syr
maslo
nasekané vajcia a 6 polovičiek kompótových marhúľ. Všetko dobre rozmixujeme. Dáme do misky a zľahka vmiešame do nátierky smotanu
jogurt
soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Natierame na sendvič opražný nasucho a prichucujeme polovičkami kompótových marhúľ
ktoré sme nakrájali na menšie kúsky.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.