250 g pečeného hydinového mäsa
150 g čerstvých šampiňónov
4 čerstvé paradajky
1 cibuľa
rastlinný olej
drvená rasca
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Pečené mäso pomelieme na mlynčeku a dáme nabok. Cibuľu nasekáme nadrobno a speníme ju na oleji. Pridáme umyté a na tenké plátky nakrájané šampiňóny
podľa chuti osolíme
okoreníme mletým čiernym korením a drvenou rascou. Krátko opražíme
podlejeme trochou vody a asi 10 minút podusíme. Potom pridáme pomleté mäso a za občasného miešania necháme dobre prehriať. Ešte teplú nátierku vidličkou rozotierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.