1 jahňacie stehno
3 lyžice strúhaný kokos
6 lyžíc sójovej omáčky
2 lyžičky škorice
badyán - rozdrvený
2 lyžice kryštálového cukru
6 strúčikov cesnaku
100 g masla
soľ
Roztopíme maslo
pridáme k nemu kokos a zamiešame. Do tejto zmesi pridáme škoricu
trocha rozdrveného badyánu
kryštálový cukor a trochu sójovej omáčky (podľa toho akú hustú zmes chceme dostať). Jahňacie mäso odblaníme
vykostíme a posolíme. Potrieme ho pripravenou kokosovou zmesou a uložíme na plech alebo do keramiky na zapečenie. Cesnak môžme pridať do zmesi na natieranie mäsa na záver alebo ho pridáme na natreté mäso. Mäso podlejeme trochou vody a dáme do rúry zapiecť.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.