10 väčších zemiakov
Pesto /zelené alebo červené/
Syr Eidam
2 strúčiky cesnaku
Asi 10 veľkých zemiakov rozkrojíme na polovičky a uvaríme v šupke. Po uvarení z nich nožom vykrojíme vnútro a dáme doňho zmes z Pesta /zeleného alebo červeného/
syra a prelisovaného cesnaku. Tu zsickame tak ze na jemno nastrúhaný syr zmiešame s pestom a prelisujeme doňho cesnak. Potom to celé ešte podrvíme vidličkou. Naplnené polky zemiakov spojíme
dáme na vymastený plech a zapečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov asi 20 minút.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.