600 g kapra alebo inej ryby
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
maslo
alobal
Kapra očistíme
vypitveme
umyjeme
podľa možnosti zbavíme kostí a nakrájame na diely. Každý diel posolíme
posypeme mletou rascou a mletým čiernym korením. Alobal dobre natrieme maslom a každú porciu ryby samostatne zabalíme tak
aby pri pečení nevytiekla šťava. Pripravenú rybu dáme na suchý plech a vo vyhriatej rúre pečieme asi 20 minút.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.