4 porcie kapra
 3 lyžice oleja
 1 lyžica hladkej múky
 100 ml červeného vína
 2 lyžice kečupu
 polovica citróna
 citrónová šťava
 2 bobkové listy
 mäsový vývar
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Porcie kapra osolíme
 okoreníme
 pokvapkáme citrónovou šťavou
 poprášime múkou a prudko opečieme na rozpálenom oleji.  	Podlejeme vínom
 pridáme kečup a bobkové listy
 prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame horúcim mäsovým vývarom. Tesne pred dodusením pridáme plátky citróna. 	Podávame s hranolkami.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.