600 g mrazeného a vyčisteného kapra
3 vajcia
160 g tvrdého syra
100 ml 33 % smotany
140 g šampiňónov
120 g cibule
cesnaková pasta
2 citróny
olej
20 g hladkej múky
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.
Z kapra odkrojíme podkovičky
obalíme v pripravenej zmesi z hladkej múky
mletej sladkej papriky a korenia. Potrieme cesnakom. Mäso dáme na tanier
pridáme žĺtko
posypeme nastrúhaným syrom a zapečieme vo vyhriatej rúre. Dáme na teplý tanier
prelejeme upražnou
na kolieska nakrájanou cibuľou so šampiňónmi. Ozdobíme šľahačkou a plátkami citróna. Podávame so zeleninovou oblohou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.