1 kapor
 250 g miešanej zeleniny (mrkva
 petržlen
 zeler
 zelený hrášok
 karfiol
 paradajky)
 4 cibule
 2 strúčiky cesnaku
 40 g masti
 citrónová šťava
 olej
 bazalka
 zelená petržlenová vňať
 rasca
 mletá červená paprika
 1 lyžica polievkového korenia
 mleté čierne korenie
 soľ. 
            
                Kapra očistíme
 umyjeme
 zbavíme hlavy a naplníme 2 očistenými a na kolieska nakrájanými cibuľami a 2 nakrájanými cesnakmi. Osolíme
 okoreníme. Dovnútra kapra dáme bazalku a polievkové korenie. Otvor vyplníme petržlenovou vňaťou. Kapra posypeme rascou
 pokvapkáme citrónovou šťavou a potrieme olejom
 v ktorom sme rozmiešali mletú červenú papriku. 	V rozpálenej masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu
 pridáme predvarenú očistenú a nakrájanú zeleninu a udusíme do polomäkka. Udusenú zeleninu rozvrstvíme do pekáča
 navrch položíme upraveného kapra a upečieme vo vyhriatej rúre. 	Podávame s  varenými zemiakmi.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.