4 porcie kapra
 300 g mrazenej miešanej zeleniny
 hydinový vývar
 4 lyžice oleja
 citrónová šťava
 2 bobkové listy
 1 čajová lyžička karí korenia
 nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať
 2 zrnká nového korenia
 4 zrnká čierneho korenia
 mleté čierne korenie
 soľ. 
            
                Porcie kapra osolíme
 okoreníme mletým čiernym korením
 prudko opražíme v rozohriatom oleji z oboch strán
 poprášime karí a odložíme do tepla. V oleji po opekaní prudko opražíme mrazenú zeleninovú zmes. Osolíme
 pridáme celé čierne i nové korenie a bobkový list. Podlejeme vývarom a udusíme takmer domäkka. Pridáme opražné porcie kapra
 pokvapkáme citrónovou šťavou a udusíme domäkka. 	Podávame s posypanou petržlenovou vňaťou a s varenými zemiakmi.  
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.