4 menšie porcie kapra
100 ml tatárskej omáčky
vývar z koreňovej zeleniny
2 mladé cibule
1 lyžica octu
zelená petržlenová vňať.
Porcie kapra vložíme do vývaru z koreňovej zeleniny
pridáme ocot a varíme na miernom plameni asi 15 minút. Uvarené porcie vyberieme
opatrne vykostíme
uložíme na dezertné taniere
polejeme tatárskou omáčkou a ozdobíme kolieskami mladej cibule a petržlenovou vňaťou. Podávame ako predjedlo.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.