400 g zadného hovädzieho mäsa
200 ml smotany
1 čajová lyžička masla
40 g masti
1 cibuľa
mäsový vývar
20 g hladkej múky
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky. Cibuľu očistíme
nadrobno nasekáme a speníme na masti. Pridáme mäso a opražíme. Zaprášime mletou červenou paprikou
podlejeme mäsovým vývarom
osolíme
zahustíme nasucho opražnou múkou a domäkka udusíme. Primiešame maslo a zjemníme smotanou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.