500 g ryby s tvrdším mäsom
2 tvrdé paradajky
2 zelené papriky
2 cibule
trochu olivového oleja
oregano
soľ
mleté čierne korenie
Rybu
rajčiny
papriku a cibuľu pokrájame na kocky a namočíme do oleja. Posypeme soľou
ochutíme mletým čiernym korením a oreganom. Na vidlicu striedavo napichujeme pripravenú pokrájanú rybu
paradajky
papriku a cibuľu. Odporúčame zachovať toto poradie
aby sa premiešala chuť všetkých ponapichovaných vrstiev. Grilujeme približne dvadsať minút
kým mäso nezmäkne.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.