Čerstvého divého zajaca stiahneme z kož
vnútornosti vyberieme a mäso umyjeme v slabej octovej vode. Necháme odkvapkať a poutierame dosucha. Mäso ešte krvavé vykostíme
šľachy vyrežme a nakrájame ho na kocky. Ak je zajac starý a tvrdý
mäso polejeme olejom a necháme stáť asi 3 hodiny. Mäso nakrájané na kocky pomiešame s koreninami a na 1 deň odložíme na chladné miesto. Na druhý deň pomelieme na 8 mm mreži. K pomletému mäsu pridáme slaninu nakrájanú na kocky a naplníme do bravčových čriev. Úime studeným dymom. Na 9 kg zajačieho mäsa dáme 1 kg slaniny
30 g rozotretého cesnaku
50 g cibule
200 ml jedlého oleja
20 g kryštálového cukru
10 g sanitry
10 g mletého nového korenia
10 g koriandra
2 bobkové listy
40 g mletého čierneho korenia
230 g soli.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.