250g cery
200g práš. cukru
1 BB puding
3 lyžice kakaa
125g strúhaného kokosu
2 lyžičky rumu
1 vajce
1 vanilínový cukor
Z polovice Cery
polovice cukru
BB pudingu
kakaa a vajíčka urobíme tmavé cesto. Z druhej polovice Cery
cukru
kokosu
rumu a vanilínového cukru urobíme svetlé cesto. Tmavé cesto rozotrieme na alobal
naň natrieme svetlé cesto a popritláčame ho. Potom pomaly stočíme ako roládu a dáme do chladu stuhnúť.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.