800 g morčacích pÅ•s
1 lyžica maizeny
2 cibule
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica cukru
5 lyžíc oleja
4 lyžice sójovej omáčky
1000 ml rastlinného oleja
soľ.
Morčacie prsia umyjeme
osušíme a nakrájame na tenké plátky. Cesnak olúpeme
nakrájame natenko
posypeme cukrom a pretlačíme vidličkou. Cibuľu olúpeme
nakrájame na drobné kocky
prípadne nastrúhame. Maizenu zmiešame s cesnakom
olejom a sójovou omáčkou a trochou soli. V tejto zmesi mäso poobraciame a necháme asi 1 hodinu stáť. Osušíme a naukladáme do misiek. Olej zohrejeme v hrnci na fondue
mäso napichujeme na vidličky a vyprážame v horúcom tuku. Podávame s bielym chlebom alebo sypkou varenou ryžou
zeleným melónovým šalátom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.