750 g mrazeného rybieho filé
 125 g pokrmového tuku
 50 g horčice
 mleté čierne korenie. Cestíčko: 100 g hladkej múky
 175 ml mlieka
 1 vajce. 
            
                Rybie filé nakrájame na porcie
 osolíme
 okoreníme
 potrieme po oboch stranách horčicou a necháme asi 1 hodinu preležať. Z múky
 vajca a mlieka si pripravíme riedke cesto
 prisolíme ho a v tomto namáčame pripravené rybie filé
 ktoré ihneď vkladáme do rozpáleného tuku a vyprážame po oboch stranách dočervena. Podávame s hranolkami.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.