Krabie mäso z konzervy
4 vajcia
100 ml bieleho vína
olej
zelená petržlenová vňať alebo pažítka
ďumbier
mleté čierne korenie
soľ.
Krabie mäso namočíme na hodinu do bieleho vína. Potom ho opečieme na rozpálenom oleji za občasného premiešania asi 2 až 3 minúty
okoreníme mletým čiernym korením
zalejeme vínom
do ktorého sme pridali trochu mletého ďumbieru
prilejeme rozšľahané vajcia
osolíme a upečieme omeletou. Podávame horúcu
posypanú nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo nakrájanou pažítkou. Ako prílohu podávame osobitne pripravenú ryžu.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.