500 g králičieho mäsa
200 g králičej pečene (hydinovej)
200 g malých šampiňónov
40 g masla
200 ml brandy
1 až 2 lyžice oleja
1 cibuľa
tymian
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie.
Mäso vykostíme
nakrájame na jemné plátky. Očistenú pečeň nakrájame na hrubšie kúsky. Očistené šampiňóny narežme na štvrťky a cibuľu nasekáme na jemné kocky. Tymian a petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Na panvici rozpálime maslo a olej
krátko opražíme pečienku
osolíme
okoreníme a odložíme na teplé miesto. Potom vložíme do panvice králičie mäso a krátko opečieme z oboch strán. Vyberieme a dáme na teplé miesto. Šampiňóny a cibuľu spolu opečieme
okoreníme
pokvapkáme brandy
pridáme mäso a spolu prehrejeme. Podávame s varenými zemiakmi alebo s bagetou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.