100 g rukoly
200 g čerstvého bylinkového
syra (ochutené žervé/Lučina)
3 PL olivového oleja
200 g kyslej smotany
soľ
korenie
Rukolu umyjeme
pretrepaním v čistej utierke osušíme. Jeden list dáme bokom na ozdobu
zvyšok šalátu nahrubo nakrájame. Rukolu
čerstvý syr a olivový olej dobre premiešame metlou alebo šľahačom. Nakoniec pridáme kyslú smotanu. Dip ochutíme soľou
korením a ozdobíme listom rukoly.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.