1 kg kyslej kapusty
cibuľa
4 kuracie stehná
masť
20 Dg prerastanej slaniny
čierne korenie
hladká múka
soľ
rasca
Kuracie stehná osolíme
okoreníme
obložíme prúžkami slaniny. Na masti speníme cibuľu
trochu k nej prisypeme hladkej múky a podlejeme teplou vodou
pridáme časť kyslej kapusty
na ňu poukladáme kuracie stehná a prikryjeme zvyšnou kapustou
zakryjeme pokrievkou a dusíme. Potom stehná vyberieme a aby boli chrumkavé
dáme ich na kapustu a hrniec dáme asi na 15 minút do rúry.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.