4 kuracie rezne
200g nivy
300g eidamu
300g anglickej slaniny
horčica
soľ
korenie
alobal
Kuracie rezne narežeme aby vznikol čo najväčší plát mäsa
ktorý jemne naklepeme
osilíme
okoreníme a mierne potrieme horčicou.
Prudko osmažíme na panvici a položíme na alobal. Na mäso dáme plátok anglickej slaniny
plátok nivy
zase prekryjeme plátkom anglickej slaniny a posypeme skrúhaným eidamom. Alobal mierne ohneme aby nevytiekla šťava ale neuzavrieme mäso do alobalu. Dáme zapiecť do rúry na 30 až 40 minút. Podávame s varenými zemiakmi a so zeleninovou oblohou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.