200 g vareného (alebo pečeného kuracieho mäsa)
50 g vareného údeného mäsa
2 lyžice ochutenej majonézy
1 čajová lyžička kremžskej horčice
4 čerstvé paradajky
2 sladkokyslé uhorky
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.
Varené mäso spolu s údeným mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo
horčicu na hrubom strúhadle nastrúhané sladkokyslé uhorky
ochutenú majonézu a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Natierame na nasucho opražné hrianky. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekaným kôprom a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.