200 g vareného kuracieho mäsa
100 g varených kuracích drobkov (srdcia
žalúdky
pečene)
5 lyžíc ochutenej majonézy
2 sladkokyslé uhorky
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.
Varené kuracie mäso spolu s varenými kuracími drobkami pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do vhodnej nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo
majonézu
na hrubom strúhadle nastrúhané uhorky a soľ podľa chuti. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Nátierka je skvelou pochúťkou na hriankach opražných nasucho alebo na plátkoch sendviča opražných nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekaným kôprom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.